16. 8. 2024

Základní škola Křižná ve Valašském Meziříčí oslavila 60 let od svého založení

Dne 25. června se nádvoří zámku Žerotínů zaplnilo rodiči, žáky a návštěvníky, kteří nešetřili potleskem bohatému programu plnému písní a tanců. Tento slavnostní den byl výsledkem důkladné přípravy učitelů a žáků místní školy ZŠ Křižná, jenž slavila své 60. výročí.

Oslavy byly obohaceny také o workshopy s úspěšnými absolventy školy a dnem otevřených dveří, které proběhly již den předem. Nechyběla ani přítomnost zástupců vedení města, kteří přišli škole popřát mnoho dalších úspěšných let a poděkovat za její významný přínos pro město.

V rámci své angažovanosti společnost DEZA, a.s. obdarovala žáky různými dary. Kromě darů a finanční podpory DEZA, a.s. také spolupracuje s místními školami na různých projektech, které mají za cíl obohatit vzdělávací proces. Například organizuje exkurze do svých provozů, kde mají studenti možnost vidět, jak funguje výroba a jaké znalosti a dovednosti jsou v praxi potřebné. Tímto způsobem firma přispívá k propojení teoretických znalostí s praktickými zkušenostmi, což je pro studenty nesmírně cenné. Tato iniciativa je součástí širšího programu společenské odpovědnosti, který se zaměřuje na podporu komunit a investice do budoucnosti mladých generací.

Přejeme škole do budoucna mnoho úspěchů a spokojených žáků!

Fotogalerie